Välkommen till Lions Club Lomma!

Författare: Anders Edenfjord (Sida 1 av 9)

Julgransinsamlingen

Vi vill rikta ett stort tack till alla fantastiska Lommabor!

Årets julgransinsamling överträffade alla förväntningar och mer till. Vi samlade in över
60 000 kronor det är 20 000 mer än i fjol!

Detta hade inte varit möjligt utan er stora insats, jättemånga swishade det var till och med de som swishade utan gran! Vi är så tacksamma för alla bidrag som kom in före under och efter insamlingen, det värmer ett Lionshjärta!
Några har passat på att lämna extra stora bidrag vilket är fantastiskt, vi fick också en hel del glasögon som kommer att skickas vidare.

Tyvärr så hände det som inte får hända men händer ändå, vi missade några granar 🙁
De som meddelat oss att vi missat under söndagskvällen och måndagen har hämtats upp, så vi hoppas att vi har rättat till det som gick snett

Julgransinsamling 2021

God Fortsättning på det nya året!

Trots ett konstigt 2020 så har vi beslutat att även i år samla in julgranar, vi kunde nästan inte göra några aktiviteter under 2020 på grund av pandemin, därför är julgransinsamlingen viktigare än någonsin!

Har du ingen gran tar vi gärna emot ett bidrag ändå!

Bankgiro och Swish-nummer hittar du här på sidan

Har vi missat din brevlåda? Om du klickar på länken här så finns bladet i sin helhet som PDF och du kan skriva ut den om du vill

Ett särskilt tack till SUEZ som hjälper oss med containrar till insamlingen!

Pop-up försäljning

Lions Club Lomma har Pop-up utförsäljning av glas och porslin. Allt skänkt från ett grossistföretag.
Kom till Centrumtorget i Lomma lördag 19 sept och lördag 26 sept kl 10-14.
Alla intäkter går oavkortat till vår hjälpverksamhet.

« Äldre inlägg