Välkommen till Lions Club Lomma!

Författare: Lisbeth Nilsson (Sida 1 av 4)

Ukrainas folk behöver oss mer än någonsin nu i vinterkylan

Vintern är på gång och det är kallt i Ukraina. El, mat och vinterkläder saknas på många håll.

Hitintills har Lions i Sverige kört ner 12 långtradare med förnödenheter till ett totalt värde av ca 10 miljoner kr, men mer hjälp behövs nu när vintern står för dörren.

Just nu står 250 pallar med sjukvårdsutrustning skänkt av Region Skåne på tur att bli nerkörda, så ytterligare 10 långtradare ska ner.

Lions gör skillnad! Visa din kärlek! Ge ett bidrag, så att Lions kan fortsätta hjälpa. Vänligen märk ditt bidrag med Ukraina.
Bankgiro 197-4864
Swish 123 456 78 48
Tack för att du hjälper Lions hjälpa!

Lions Club Lomma har bidragit med fem elverk till Ukraina till ett värde av 32 500 kr.

Lions agerar fort när det behövs. Tisdagen den 11 september gick Lions zonordförande Anders Rendik ut med ett upprop om att det behövdes fler reservelverk till Ukraina. Responsen var fantastisk och redan dagen efter kom det in bidrag till hela 40 st elverk från engagerade Lionsklubbar. Med de tidigare 18 st från Lions Club Reng Höllviken, är det nu 58 st elverk som Lions bidragit med.

Inget av detta hade varit möjligt utan ditt bidrag, så fortsätt hjälpa Lions hjälpa! Tack för ditt bidrag.

Hjälp Lions hjälpa

Lions zonordförande Anders Rendik levererade 2 långtradare med sjukvårdsmaterial från Lund till Ukraina i september.

Ett av Lions syften är att aktivt deltaga i samhällsnyttig verksamhet av social, humanitär och kulturell art. Medlemmarna i Lions använder sin fritid till att hjälpa och på olika sätt förbättra livskvalitén för andra medmänniskor i vår kommun, i vårt land och runtom i världen. Medicinsk forskning inom exempelvis cancer och barndiabetes, synvård, ungdomsfrågor som tex mobbning och droger, är exempel på områden som Lions stöder genom insamlade medel.

Du kan hjälpa Lions på flera sätt

• Bli medlem och ställ upp på aktiviteter • Bli en Lionsvän • Stöd våra insamlingar eller skänk ett bidrag

Lions Club Lomma
c/o Jan Dahlqvist
Husarvägen 3
237 32 Bjärred
E-post: info@lomma.lions.se
Swish: 1234567848

Trevlig helg önskar vi från Lions club Lomma

Vilken fantastisk loppis det blev!

Här hämtar Öppna Hjärtat överblivna kläder och skor. Det är skönt att veta att allt kommer till nytta.

Avslutningsdagen på vår traditionella augustiloppis, nu för 59:onde gången sedan starten, slog alla våra förhoppningar. Summa Summarum så slog vi 2019 både med intäkter och med antalet besökare.

Just nu avrustas loppisområdet och återigen har vi hjälp av frivilliga krafter i form av Lionsvänner, scouter, och ett glatt gäng pensionärer från Envigs vänner. Utan dem hade vi stått oss slätt.

Återigen tack till alla involverade bidragsgivare, besökare, all extrapersonal och våra fina sponsorer. Din insats kan rädda liv. Vi ses nästa år igen sista helgen i augusti.

« Äldre inlägg